R E C E N S I E S
Andere over
WEB FOUR YOU
"Een fijne man die verstand heeft van wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website. Hij bekijkt per situatie wat er van de website gevraagd wordt en probeert mee te denken hoe je de website meer onder de aandacht kunt brengen bij de doelgroep. Kortom je krijgt waar voor je geld."

Freek de Kleijn SPORT TO YOUR LIMIT"Ron heb ik ervaren als een professionele websitebouwer die zich heel goed kan verplaatsen in wat ik als klant wil. Hij denkt net dat stapje verder en het is heel prettig dat hij ook  de planning goed in de gaten houdt. Ron heeft creatieve en vernieuwende ideeën!"


Agnes Lammers Arbitrea."Ik ben bijzonder blij met het resultaat. Een fraaie overzichtelijke website die goed weergeeft waar ik voor sta en perfect aansluit bij mijn doelgroep"


Michiel Ham Hamcompany."Ik ben hier echt zo ontzettend blij mee!!!! Wat een geweldige site is het. "Bedankt voor het meedenken, je ideeën en snelle opvolging" 

Claudia van Hooff Life-en-Living.(Uitbreiding beveiligde Portfolio omgeving)  "Het ziet er weer fantastisch uit ! Dank je wel voor je snelle actie en dan ook nog met het resultaat wat ik voor ogen had. Ontzettend bedankt"

Agnes Lammers Arbitrea.(Uitbreiding)  "Bedankt Ron, het ziet er weer top uit"

Michiel Ham Hamcompany."Je hebt me blij verrast met je voorstel, niks meer aan doen, Top!" 

Bert Stam - Stam Techniek."Nooit verwacht dat mijn site er zo goed uit zou gaan zien" 

Daan - EIGENKRACHT PT
 
Ron Stoorvogel

info@webfouryou.nl
06 - 109 34 712

KvK Nr. 67896758
Btw Nr. NL168945459B02

© 2018 http://www.webfouryou.nl All Rights Reserved.
Contact